WAAROM VALVITA?

Ik heb een kleiner salon waar persoonlijke aanpak en contact centraal staan. Ik hou ervan de klanten te verwennen en hen ten volle te laten genieten van hun momentje me-time, wat we allemaal verdienen. Want zeg nu zelf, is het niet zalig om met perfecte nagels, een zuiver aanvoelend gelaat of voetjes als nieuw buiten te wandelen?

Ik kijk er naar uit jullie mooier te laten genieten!

BEAUTY & CARE

Graag bied ik u het hele pakket schoonheidsverzorging aan en sta garant voor een professionele behandeling van uw gelaat, epilaties, maquillage, verven wenkbrauwen/wimpers en manicures.

Geniet van een zijdezacht huid

Na een epilatie van benen, oksels, bikini… kunt u genieten van een zijdezachte huid dankzij het efficient verwijderen van de haartjes, maar ook door het peelingeffect die we creëren doordat we de dode huidcellen ook verwijderen. Bovendien vermindert het epileren de haargroei en komen de haartjes zachter terug waardoor die bij teruggroei veel minder storend zijn. U bent ongeveer 2 weken haarvrij en dan beginnen de eerste haartjes terug te komen, maar dit merkt u nauwelijks door hun zachte textuur. Brasilian wax (volledige bikinilijn) behoort tot een van mijn specialiteiten.

Geef uw huid een extra verzorging en geniet ten volle van dit zalige moment

Ontglip even aan de alledaagse drukte en stress en laat jezelf en je gelaat extra verwennen. Met een aangepaste gelaatsverzorging laat ik uw huid weer helemaal stralen terwijl u eventjes kan wegdromen. Dit kan van een extra hydraterende, diep zuiverdende of liftende gelaatsverzorging gaan. Ik bekijk graag samen met u welke de meest geschikte verzorging is.

Verzorgde nagels en handen… zo kom je direct net voor de dag

Bij een manicure worden uw nagels in uw favoriete nagelvorm en op gelijke lengtes gevijld. Zorgvuldig worden de velletjes verwijderd en eventuele oneffenheden glad gemaakt. Dit geeft de nagels direct een verzorgde look. Daarna is het tijd voor het lakwerk: ga je voor een zachte pasteltint, edgy metallic-paars, verleidelijk dieprood of toch maar voor een naturel kleurtje? Alles is mogelijk!

Een toplook voor een topgelegenheid

Heb je een gezellig feest gepland, is het binnenkort je verjaardag, ga je trouwen, …? Graag help ik je stralen met een professionele maquillage op deze mooie dag. Dit kan van een subtiele dag-maquillage tot een intensere avond-maquillage gaan.

Een upgrade van je look

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

ANDERE SPECIALITEITEN

Valvita is ook gespecialiseerd in gelnagels en medische pedicures

GELNAGELS

 Gelnagels… het is een begrip met (voor sommige) veel vraagtekens. Er wordt vanalles rond verteld, maar wat is er nu juist van aan? Ik probeer wat duidelijkheid te brengen en beantwoord enkele veelgestelde vragen van klanten.

MEDISCHE PEDICURE

Een medische pedicure is een weldaad voor iedereen, maar is vooral belangrijk op regelmatige basis voor personen met voetklachten, mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes en sporters.

VALENTINE VERSTRAETE

Oprichtster Valvita Beauty & Nails
VALENTINE VERSTRAETE
Beauty & nails expert

In mijn salon in Herstberge verwen ik mijn klanten met een persoonlijke aanpak en contact. Zodat ze ten volle kunnen genieten van hun momentje me-time

WIST JE DAT JE BIJ VALVITA OOK CADEAUBONNEN KAN BESTELLEN?